ONS BEDRIJF

BUSINESS DIE IS GEBOUWD OP EXPERTISE, VERTROUWEN EN KENNIS

OVER HANCHEM I&E

Hanchem I&E’s uitgebreide supply chain management stelt u in staat om zich te concentreren op het runnen van uw bedrijf. We hebben relaties opgebouwd met kwaliteitsleveranciers en distributeurs waar u moeiteloos gebruik van maken. We benutten ons vertrouwen en onze reputatie en versterken het elke dag.

HANCHEM I&E biedt de unieke kans om een relatie te smeden met een groeiende organisatie die functioneert met het succes en de efficiëntie van een enorm conglomeraat. We zijn trots op onze business en professionaliteit en deze ethiek is de basis van onze voortdurende vooruitgang. Onze wereldwijde aanwezigheid is een gevestigd netwerk van professionals uit de industrie en agrarische producenten waarvan we de verwachtingen overtreffen door middel van efficiënte processen, next-level risicomanagement en sluwe marktzin.

Bovenal hechten we veel waarde aan relaties en vertrouwen en respecteren we onze verplichtingen altijd. Ons woord is onze reputatie.

HANCHEM I&E streeft ernaar om onze reputatie van waardering van elke partner voort te zetten en hun vertrouwen te winnen door middel van geschoolde sourcing, management en transport van een breed scala aan agri-commerce materialen.

HANCHEM I&E ziet de wereld als een netwerk van mogelijkheden. We ontsluiten dit potentieel door middel van efficiënte bewegingseconomie door de toeleveringsketen om goederen van de bron naar hun bestemming te verplaatsen.

Relaties zijn de basis van ons bedrijf en elke professional waarmee we werken wordt met transparantie en respect behandeld. Wij geloven dat consistentie, eerbied, ontvankelijkheid en innovatie de sleutels zijn tot een succesvol landbouwbeheer.

0
Markten
0
Partners
0 k*
VOLUME (*metrische tonns)
0
Grondstoffen

Mensen

WE BOUWEN RELATIES OP VOOR HET LEVEN.

WE SLAGEN ALS ONZE KLANTEN SLAGEN.

We zijn allemaal net zo sterk als onze partners en HANCHEM I&E hecht waarde aan de professionele relaties die we hebben die ons in staat stellen om te slagen als een groeiende leider in de agrarische industrie. We streven er onophoudelijk naar om de efficiëntie in de oorsprong en distributie van de producten die de wereld voeden te verhogen en steun te krijgen van elke menselijke schakel in onze supply chain. We waarderen en koesteren langdurige relaties met onze partners in de industrie, zodat we allemaal de vruchten kunnen plukken van een goed geklaarde baan die een verschil maakt.

WE BOUWEN IN ELKE FASE WEDERZIJDS LONENDE PARTNERSCHAPPEN OP.

× How can I help you?