ONS BEDRIJF

BUSINESS DIE IS GEBOUWD OP EXPERTISE, VERTROUWEN EN KENNIS

OVER HANCHEM I&E

Hanchem I&E’s uitgebreide supply chain management stelt u in staat om zich te concentreren op het runnen van uw bedrijf. We hebben relaties opgebouwd met kwaliteitsleveranciers en distributeurs waar u moeiteloos gebruik van maken. We benutten ons vertrouwen en onze reputatie en versterken het elke dag.

HANCHEM I&E biedt de unieke kans om een relatie te smeden met een groeiende organisatie die functioneert met het succes en de efficiëntie van een enorm conglomeraat. We zijn trots op onze business en professionaliteit en deze ethiek is de basis van onze voortdurende vooruitgang. Onze wereldwijde aanwezigheid is een gevestigd netwerk van professionals uit de industrie en agrarische producenten waarvan we de verwachtingen overtreffen door middel van efficiënte processen, next-level risicomanagement en sluwe marktzin.

Bovenal hechten we veel waarde aan relaties en vertrouwen en respecteren we onze verplichtingen altijd. Ons woord is onze reputatie.

0
Markten
0
Partners
0 k*
VOLUME (*metrische tonns)
0
Grondstoffen

Mensen

WE BOUWEN RELATIES OP VOOR HET LEVEN.

WE SLAGEN ALS ONZE KLANTEN SLAGEN.

We zijn allemaal net zo sterk als onze partners en HANCHEM I&E hecht waarde aan de professionele relaties die we hebben die ons in staat stellen om te slagen als een groeiende leider in de agrarische industrie. We streven er onophoudelijk naar om de efficiëntie in de oorsprong en distributie van de producten die de wereld voeden te verhogen en steun te krijgen van elke menselijke schakel in onze supply chain. We waarderen en koesteren langdurige relaties met onze partners in de industrie, zodat we allemaal de vruchten kunnen plukken van een goed geklaarde baan die een verschil maakt.

WE BOUWEN IN ELKE FASE WEDERZIJDS LONENDE PARTNERSCHAPPEN OP.

×

Powered by WhatsApp Chat

× How can I help you?